Logo

Ege-knoppe snaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Knopperne fra egetræ, det gør ikke noget at den lille pind er med,
plukkes mellem kyndelmisse og inden løvspring (ca. 1. april).
Mængden overhældes med vodka og trækker i ca. 4 måneder.
Filtreres og fortyndes efter behag ca. 1:10
Kan karakteriseres som en dansk ”Cognac”.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her