Logo

Ananas flip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ananas flip


# Ingredienser

1 lille frisk ananas

2 tsk sukker

2 cl Bacardi rom

2 cl Marsala

1 æg (hvide og blomme)

angostura

knust is

champagne eller mousserende vin


* Tilberedning 

Skær toppen af den friske ananas og tag frugtkødet ud af skallen.

Fjern den inderste træede del.

Purer ananaskødet i en blender.

Pres det gennem en fin sigte og hæld det tilbage i blenderen.

Tilsæt de øvrige ingre­dienser, undtagen cham­pagnen.

Blend det et øje­blik.

Fyld den udhulede ananas halvt op med den knuste is.

Hæld drinken over og fyld op med champagne.

Ananas flip serveres med sugerør.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her