Logo

The Feckin Bolox

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
1/3 part Galliano
1/3 part Bailey's irish cream
1/3 part Cointreau
Mixing instructions:
take the galliano and fill one third of the glass. then using a table spoon measure out the bayleys and pour onto the galliano, so that they are seperated. finally, clean the spoon, and measure out the coinraux pour onto the bayleys again so that they are seperated. take a match or lighter and light the cointraux, take a straw and place at bottom of glass and drink.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 987 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her