Logo

Valnøddesnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 flaske vodka
5–-6 store friske grønne valnødder


Valnødderne skæres ud i kvarte både og tilsættes vodka.

Snapsen skal nu trække 6 måneder, hvorefter valnødderne filtreres fra.

Ventetiden kan bruges til at nyde det farveskift der sker med valnøddesnapsen. Efter et par dage, er snapsen svagt lysegrøn, det grønne forstærkes i en kort periode, hvorefter snapsen bliver grumset gråsort, for til sidst at ende med den smukkeste mørke maghoni farve.

Tips: Grønne valnødder, er bedst midt i august måned.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1160708-08-2012 10:49:41 drikkeABC
Haj Walter. Du har ret og vi har rettet fejlen. Tak.
1160808-08-2012 09:54:04 walter-lystfisker
Hej Hvordan skal 1 flaske snaps kunne dække 56 store valnødder? mvh Lystfiskeren

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her