Logo

Appelsinbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Appelsinbrændevin

# Ingredienser

4 modne appelsiner
1 vaniljestang
5 dl vodka
2 dl cognac
2 dl sukker

* Tilberedning 
Vask og skræl appelsinerne, fjern AL hvid skræl for at undgå en bitter smag.
Tilsæt spiritus og vaniljestang.
Lad det stå 2-3 uger, filtrer.
Tilsæt sukker og lad det stå yderligere 4 uger.

Opskriften kan varieres med blodappelsiner, mandariner, klementiner o.l.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.896 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her