Logo

Appelsinlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Appelsinlikør

# Ingredienser

Skal af 12 appelsiner
1 l. hvid rom eller cognac eller vinsprit
saften af de 12 appelsiner
1 kg sukker
½ l. vand

* Tilberedning 
Den gule skal skrælles omhyggeligt uden et fnug af det hvide af 12 søde,
aromatiske appelsiner.
En pomerans imellem giver en dejlig smag.
Skallen fyldes på henkogningsglas og overhældes med spiritussen og den
friskpressede saft og lukkes med låg, gummiringe og klemmer.
Den skal trække 3-4 uger.
Så koges en sukkersirup af sukker og den halve liter vand, den afsvales.
Appelsinspiritussen sies gennem et klæde og blandes hurtigst muligt med
sukkerlagen, fyldes på sterile flasker som tilproppes og lakeres.
Skallerne hakkes og drysses med sukker og kan bruges i deje.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her