En variation af den berømte fersken aperitif, der serveres på Harry's Bar i Venedig. - 6-8 glas
# Ingredienser
3 abrikoser
3 tsk citronsaft
3 tsk sukkerlage
4 cl abrikoslikør eller abrikosbrandy
1 flaske kold tør champagne eller mousserende hvidvin
* Tilberedning
Kom abrikoserne 2 minutter i kogende vand, så skindet løsner sig.
Træk skindet af abrikoserne, fjern stenene og kasser begge dele.
Mix abrikoskødet med citronsaft til en jævn pure.
Smag til med sukkerlage og si blandingen.
Hæld likør i og bland det godt.
Hæld abrikosblandingen i slanke champagneglas.
Fyld glassene op med kølig champagne eller mousserende vin og server drinken.
Variation: Brug friske ribs og gin i stedet for abrikoser og abrikoslikør.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------