Logo

Bjørnebærlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 l bjørnebær
5 dl brændevin
 
5 dl ekstrakt
2 dl brændevin
3.3 dl sukker
 
Læg bærrene på glas med låg, og hæld brændevin over.
Lad dette stå i 3 uger, ryst på glasset ind imellem.
Si ekstraktet, tilsæt så 2 dl. brændevin og sukker, dette blandes godt.
Du kan smage til med mere sukker om nødvendigt.
Likøren bør stå i 6 måneder og helst længere.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her