Logo

Brombær Punch (10 personer)

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500g friske brombær
1½ dl. sukker
6 cl. solbærrom
2 fl. rosévin
1 fl. Champagne

 

Champagneglas

 

Sæt vin og champagne til afkøling. Mos brombær med sukker i en bowle eller stor glasskål. Rør først solbærrommen og derefter rosévinen i. Stil bowlen i køleskabet til punchen skal serveres.
Hæld champagnen i lige før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her