Logo

Café au Chocolat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 cl. kakaolikør
1 tsk. Melis
1 kop stærk kaffe
flødeskum
kaffebønner
revet chokolade
 
Cacaolikøren røres sammen med melis i en kop, der fyldes op med stærk, varm kaffe.
Læg en klat flødeskum ovenpå og pynt med en kaffebønne og lidt revet chokolade.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her