Logo

Hindbær-kirsebær likør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg. hindbær
250 g. syltekirsebær
1 kg. sukker
1 l. vinsprit
 
Kirsebærrene udstenes, stenene knuses og drysses ned mellem
blandingen af knuste kirsebær og hindbær og sukker i rene
henkogningsglas.
Vinspritten hældes over frugtblandingen.
Glassene lukkes som til henkogning og rystes dagligt i en uge eller to, til
sukkeret er helt forsvundet i saften.
Så sies likøren fra bærkvaset gennem et klæde, fyldes på rene flasker
som proppes og lakeres.
Bærkvaset kan opbevares i tæt lukkede glas til senere brug i kager og
desserter eller til konfektlavning.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her