Logo

Singapore Sling -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Singapore Sling -

Opskriften til denne gamle tørstslukker stammer fra østen.


4 cl gin

saft af 1 citron

1 tsk flormelis

koldt mineralvand

2 cl cointreau

2 cl cherry brandy

1 citron og 1 mørkt kirsebær til pynt

Hæld ginen i et mixerglas med is og bland 

med citronsaft og flormelis.

Si cocktailen over i et sjusglas med knust is.

Hæld mineralvand i efter smag.

Tilsæt citron og cherry brandy uden at røre rundt.

Til pynten skæres med en lille skarp kniv 

et langt smalt stykke skal af citro­nen.

Sæt citronskallen på glassets kant.

Stik kirse­bærret på to cocktailpinde og læg det tværs over glasset.

 

Variation: Til en Straits Sling erstattes Cointreau med Benedictine. 

Til Raffles Bar Sling bruges Ginger Ale i stedet for mineralvand.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her