Logo

Sommerens Aperitif

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede
Serveres i høje champag­neglas, Der fyldes en lille teskefuld Sommerens sirup i glas­set, dernæst toppes op med Spumante Mar­chese Antinori, der netop har fine små bobler, hvilket er flot til denne aperitif!
 
Dekoration: Rabarberstilke, flormelis
Som tilbehør kan evt, serveres - meget tynde skiver rabarber - skåret skævt, således at der fås nogle store skiver. De lægges på pergament­papir, drysses med en smule flormelis og tørres i varmeskab eller ovn ved 80-90ºC i 2-3 timer, til de er sprøde og knasende,
 
Sommerens sirup
Rabarbersirup med stjer­neanis:
1 kg rabarber.
200 g sukker.
2 dl hvidvin.
1 l. vand.
4-5 stjerne­anis efter smag
 
Skær rabarberne i stykker à 2-3 cm, kog ved lavt blus med de øvrige ingredienser i 10 minutter.
Tag gryden af blusset og lad trække yderli­gere i 10 minutter.
Si lagen og reducer til passende konsistens,
Det anbefales at skumme siruppen under nedkogningen, så den ender med at være klar og blank.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her