Logo

St Clements -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

Denne iskolde tørstslukker uden alkohol er et godt bevis på, at frisk frugt giver en dejlig smag.

 

2 skyllede appelsiner

1 skyllet citron

ca. 1 spsk flormelis

3/4 dl vand

appelsin- og citron skiver til pynt

 

Skræl den gule skræl tyndt af appelsinen og citronen. Del frugten og fjern kernerne.

Kom skallerne i en gryde sammen med flormelis og vand. Varm det langsomt op under omrøring, til suk­keret er smeltet.

Tag gryden fra varmen og pres skallerne med en ske mod grydens kant, så ci­trusolien frigøres. Køl lagen af og kasser skallerne.

Pres appelsinen og citronen og rør sukker­lagen i. Lad det trække 2-3 timer.

Si saften, pres med bagsiden af en ske, så der kommer så meget kraft med som muligt.

Hæld det i høje glas med fint knust is. Pynt med skiver af appelsin og citron.

 

Variation: Saft af andre frugter kan sødes på samme måde. De kan holde sig 2-3 dage i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her