Logo

St. Etienne Martinique Rhum Tres Vieux VSOP

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Artikel billede

45 pct.

Kommentar: De fransk-vestindiske øer bekender sig til agricole-stilen, hvor destillatet er baseret på sukkerrørsjuice snarere end melasse. Som det er tilfældet med cachaca, giver det en mere vegetal og mineralsk stil, som lagret på fransk eg med tiden kan give et interessant udtryk. I dette tilfælde er det dog power snarere end elegance, som er i højsædet. Næsen forekommer så bourbon-agtigt fadpræget med kokos og vanilje, at man kunne mistænke, at der er tale om aflagte amerikanske whiskyfade. (375 kr. Mac Y). Tre stjerner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.943 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her