Logo

Svede - "vinen har svedt"

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Man siger at en vin har "svedt", når vinen (typisk fordi den var været overophedet) er sivet op langs proppens sider og er nået op til proppens top.
Vi har både oplevet eksempler på, at svedningen ikke har haft betydning for vinen, og at svedningen har forårsaget utilsigtet iltning, der har ødelagt vinen.

 

Kilde: Vinsiderne.dk

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her