Logo

Sydende vindruer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sydende vindruer

 

BOBLEVAND - Denne drik ser festlig ud, og den er god at servere, når de voksne drikker champagne.

 

Saftigt udstyr: Blender

 

Ingredienser:

150 g vindruer

En halv citron

2 appelsiner

mineralvand med kulsyre og isterninger

Giver 2 glas

 

Hvordan:

Skær halvdelen af citronen i skiver til pynt, pil resten.

Pil appelsinerne og del dem i både.

Skyl druerne, fjern stilkene.

Blend vindruerne, appelsinerne, og den halve citron.

Skænk juicen i 2 glas, kom et par isterninger i hvert glas og fyld op med mineralvand.

 

Boblevand

Mange vil synes, at det er underligt at blande friskpresset juice med brusende mineralvand. Men det kan gøre den lidt mere festlig, og den kan måske bedre erstatte de usunde sodavand. Hvis man tilsætter lidt bobler, kan det blive en fin cocktail til en fest og lidt mere interessant for dem, der ikke drikker alkohol, måske fordi de skal køre bilen hjem.

Mange af drikkene vil være lige så populære hos voksne som hos børn.

 

........................................................................................................................

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.138 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her