Logo

Royal Red

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bryggeri: Royal Unibrew
Brygget for første gang:
Type: Frugtøl
Alkohol: 4.8%
Flaskestørrelse: 33 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

Dette er en ny pilsnerøl i Royal serien. Den lyserøde farve stammer fra brugen af saft fra danske frugter og bær. Dette er en nutidig fortolkning af hedengangne Ceres Red Erik, som udik af produktion i Danmark for mange år siden, da den var fremstillet med kunstigt farvestof. Den optræder nu i en lysere udgave med naturlig farve.
En øl, der vækker opsigt, når den første gang skænkes i glasset! Øllen er lyserød, nærmest som Lambrusco. Farven stammer fra dosering af frugtsaft. Saften er med til at dæmpe den bitre smag i øllen. Royal Red bliver dermed meget nem at drikke, nærmest forførerisk letløbende.

 

Denne øl er klar og rubinrød med et tæt, cremefarvet skum, der har en lang holdbarhed. Den let sødlige smag er balanceret af en mild humledosering og bærer frugtige nuancer af bl.a. solbær og æble. Den afrundes af en kort bittersød eftersmag.

Dette er Royal Unibrews nutidige fortolkning af den hedengangne Ceres Red Erik, som udgik af produktion i Danmark for mange år siden, hvor den var fremstillet med kunstigt farvestof. Øllet optræder nu i en lysere udgave med en naturlig rubinrød farve, som stammer fra brugen af saft fra danske frugter og bær. Royal Red er en øl, som appellerer til både mænd og kvinder. Den bør serveres kælderkold - og gerne af et slankt glas.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (35 stemmer)
Siden er blevet set 5.216 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her