Logo

Carlsberg Master Brew

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bryggeri: Carlsberg Bryggerierne, Valby
Brygget for første gang: 1997
Type: Abbey Ale - Stærk lagerøl
Alkohol: 10.5%
Flaskestørrelse: 33 cl.
Forhandles af: Carlsberg
Pris ca:

"Voldsomt alkoholisk bryg, som føles decideret tykt i munden. Alligevel dufter den kun svagt af øl. Af danske bryg overgås Master Brew kun i styrke af Wiibroes Årgangsøl."
Farven på Master Brew kan beskrives som let gylden og ravrød. Master Brew er brygget med en specialsirup, der giver den fyldige øl en let sødlig smag. Men, på grund af nøje afstemt humle, opleves alligevel en lang bitter eftersmag. Mandler og hasselnødder krydrer nemlig det tydelige frugtpræg.
 
Gylden, lidt mørkere end Carlsberg Pilsner pga. en anelse münchenermalt. Frugtagtig, vinøs og let blomsteragtig. Let sødlig, fyldig og ”rig” pga. den høje alkoholprocent og med et godt bid i eftersmagen.
Var med i Carlsbergs Ølvalg i 1997 og blev nummer 2 ud af i alt seks ølkandidater. Øllet er blevet forkælet med mange råvarer, og lang lagringstid.
Master Brew bør nydes til karakterfulde retter som vildtragout, braiseret kød med rodfrugter, salte blåskimmeloste eller flødelegerede hummerretter. I dessertkøkkenet får syltede pærer, nøddetærter og dessertcremer de bedste sider frem i øllet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (38 stemmer)
Siden er blevet set 7.809 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?



Effektiv reklame - klik her