Logo

Chivas Regal 18 år whisky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede
Chivas i en herreudgave. To whiskys bærer om nogen prisen for at have åbnet såvel danskernes som verdens øjne for kvalitet og nuancer i de skotske destillater. Den ene er single malten Glenfiddich, den anden luksus-blenden Chivas Regal. De var i årtier netop de flasker, man købte som gave eller serverede, når det skulle være noget ekstra. Siden er vi blevet så forvæn­te, at vi ustandselig kræver andet og mere for at det skal imponere smagsløgene.
Den klassiske 12 års Chivas blend har snart 100 år på bagen som selvstændigt mærke og blev herhjemme introduceret efter Anden Verdenskrig med den dyre 21­ års udgave "Royal Salute" som storebror, præsenteret i anledning af kroningen af Elisabeth II.
Men siden Pernod-Ricard koncernen for nylig overtog Chivas Brothers-mærker fra Seagram, er den 18 års Chivas også kommet på det danske marked.
Det er blended whisky af den kaliber, der udgør en vidunderlig modvægt til det hersken­de single malt-snobberi. Ganske vist udgør de bedste single malts himmerigsmundfulde i kraft af deres særpræg, men det helstøbte og sam­mensatte - essensen af skotsk whisky udvalgt og forenet af en kyndig chief-blender - fås ale­ne i en stor blend. Og det er Chivas Regal 18 år. Først en rig kompleks, frugtig duft, derefter en bred vifte af smagsnuancer, der står længe i munden. Den markerer sig ikke ved voldsom fylde, men ved sin utroligt elegante smag. Som skotterne ville sige: That's a dram!". Men så er prisen også 700 kr. 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (26 stemmer)
Siden er blevet set 4.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her