Logo

Enebærsnaps 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
De matte, blåsorte bær høstes i september/oktober. Bærrene skylles og
tørres et par dage i skyggen.
Stødes let i en morter og overhældes med snaps.
Sies efter 1-2 uger og lagres i 2-4 måneder.
I lagringsperioden bliver væsken klar.
Hæld koncentratet på en ny flaske.
Enebærsnaps skal rystes inden den fortyndes med alkohol, idet eneolien kan lægge sig på overfladen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her