Logo

Carlsberg Hvede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede
Der var nerver på hos brygmester Morten Ibsen (Carls­berg), før den nye overgærede og ufiltrerede hvedeøl "Hvede" skulle lanceres i januar. Men knap var hanen dre­jet om - den findes kun som fadøl - før foreningen "Danske Ølentusiaster" kårede den nye øl som Arets næstbedste ­efter Carlsbergs egen "Abbey Ale".
"Hvede" er brygget på mere end 60% hvedemalt og hol­der 5,8% alkohol. Den er uklar, da den ikke er filtreret, men har til gengæld mere substans end almindelig øl, og det ret høje indhold af kulsyre giver små prik på tungen. Foruden hvedemalt er der iflg. Morten Ibsen anvendt pils­nermalt, manchnermalt og karamelmalt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.829 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her