Logo

Banyuls

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lille by i Pyrenæerne i Frankrig ved den spanske grænse. Her fremstilles en ganske udmærket hedvin som "vin doux naturel" eller "vin de liqueur". Hvis vinen er Grand Cru har den lagret 30 måneder på fad under åben himmel.

Appellation for Vin Doux Naturel fra det Roussillon-området i det sydøstligste Frankrig. Leverer sammen med Maury nogle af Frankrigs mest interessante dessertvine. Fremstilles af mindst 50 % Grenache Noir, mindst 75 % for Grand Cru vinenes vedkommende. Findes i varianter fra unge og frugtige til gamle fadlagrede med smage i stil med tawny port.

 

Kilde: Vinsiderne.dk og andre 
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her