Logo

Brombærportvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
ca. 1 portion

Saften fra 10 kg brombær, fortyndet med vand til 20 liter
4 kg sukker
1 pose gærnæringssalt
1 portion portvinsgær
1 kg sukker
1 flaske finsprit eller 2 flasker vodka

Kom saften i en vinballon, tilsæt sukker, gærnæringssalt og vand.
Ryst blandingen godt og tilsat portvinsgær.
Ryst godt en par gange daglig indtil sukkeret er opløst.
Gæringen skal forgå ved stuetemperatur.
Efter mindst 2 måneder er gæringen slut.
Gærstop tilsættes og så skal den stå og bundfælde i en uges tid.
Vinen hæves over på en ren vinballon uden at få bundfældet med.
Ryst den 1 gang om dagen i 2-3 dage for at få overskydende kulsyre ud.
Tilsat så et kilo sukker opløst i 2 liter vand, 1 liter finsprit 96% eller i stedet for det eventuelt 2 flasker vodka.
Lad den stå 1 måned mere og kom den så på rengjorte flasker. Den bliver bedre og bedre med tiden.
Nogle af brombærrene kan godt erstattes med blommer.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grøn melonMeloner indeholder meget vand, og de er mildt vanddrivende. Mineralerne i drikken...
• HindbærkvikkerHindbær indeholder meget zink, der har en god virkning på talgkirtlerne. Melonen har en...
• TranebærcocktailFROKOST - Tranebær er vanddrivende, og de er derfor virkelig gode til udrensning
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os