Logo

Brombærportvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
ca. 1 portion

Saften fra 10 kg brombær, fortyndet med vand til 20 liter
4 kg sukker
1 pose gærnæringssalt
1 portion portvinsgær
1 kg sukker
1 flaske finsprit eller 2 flasker vodka

Kom saften i en vinballon, tilsæt sukker, gærnæringssalt og vand.
Ryst blandingen godt og tilsat portvinsgær.
Ryst godt en par gange daglig indtil sukkeret er opløst.
Gæringen skal forgå ved stuetemperatur.
Efter mindst 2 måneder er gæringen slut.
Gærstop tilsættes og så skal den stå og bundfælde i en uges tid.
Vinen hæves over på en ren vinballon uden at få bundfældet med.
Ryst den 1 gang om dagen i 2-3 dage for at få overskydende kulsyre ud.
Tilsat så et kilo sukker opløst i 2 liter vand, 1 liter finsprit 96% eller i stedet for det eventuelt 2 flasker vodka.
Lad den stå 1 måned mere og kom den så på rengjorte flasker. Den bliver bedre og bedre med tiden.
Nogle af brombærrene kan godt erstattes med blommer.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pære og solbær cocktailCOCKTAIL - kun for sjov, men det gør vel ikke noget, at drikken er fuld af antibiotisk...
• Festbowle (ca. 6 glas)1 isblok af passende størrelse 1 appelsin 6-8 strimler grøn agurkeskal 6-8 friske jordbær...
• Salatbar cocktailCOCKTAIL - Selvom du ikke forbinder den bitre salat juice med fest, er den en fin kontrast...
• Gartner cocktailCOCKTAIL - Hvis du serverer denne dejlige drik til en der lige er blevet færdig med...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os