Logo

Champagne Punch (6 personer)

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skal af 1 appelsin
4 cl. cognac
2 fl. Champagne

 

Champagneglas

 

Sæt champagnen på køl.
Skræl appelsinen ganske tyndt og læg skallen i en bowle. Hæld cognac over og lad det trække i en time i køleskabet. Lige før serveringen hældes champagnen i. I stedet for appelsinskal kan man komme ananasstykker eller ferskenskiver i bowlen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.768 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her