Logo

Citronbowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Personer: 4-6

 

6 citroner

5 dl rødvin

2 1/2 dl vand

3 1/2 dl (300 g) sukker

1/2 fl. halvtør hvidvin

1/2 fl. champagne

 

Sæt hvidvin og champag­ne til afkøling.

Skyl citronerne grundigt, tør dem af og skræl dem ganske tyndt.

Skær skrællerne i 2 cm lange stykker, der lægges i en krukke.

Pres de 4 citroner (pak de sidste to ind i folie og læg dem i køleskabet).

Hæld citronsaft, rødvin og vand over citronskallen.

Tilsæt sukker og rør rundt.

Lad det trække ca. 24 timer i køleskabet.

Rør af og tili blandingen, så sukkeret bliver helt opløst.

Si citronskal len fra og hæld punchen i en bowle.

Tilsæt den iskolde hvidvin og champagnen.

Pil al den hvide hud af de sidste 2 citroner.

Skær dem i tynde skiver, der lægges i bowlen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Den beroligende grønneDrikken har et stort indhold af zink og andre spormineraler, der styrker huden efter et...
• Fennikel og rødkålFrokost - En smukt farvet juice. Rødkålens stærke smag bliver mildnet af æblernes sødhed....

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os