Logo

Citronbowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Personer: 4-6

 

6 citroner

5 dl rødvin

2 1/2 dl vand

3 1/2 dl (300 g) sukker

1/2 fl. halvtør hvidvin

1/2 fl. champagne

 

Sæt hvidvin og champag­ne til afkøling.

Skyl citronerne grundigt, tør dem af og skræl dem ganske tyndt.

Skær skrællerne i 2 cm lange stykker, der lægges i en krukke.

Pres de 4 citroner (pak de sidste to ind i folie og læg dem i køleskabet).

Hæld citronsaft, rødvin og vand over citronskallen.

Tilsæt sukker og rør rundt.

Lad det trække ca. 24 timer i køleskabet.

Rør af og tili blandingen, så sukkeret bliver helt opløst.

Si citronskal len fra og hæld punchen i en bowle.

Tilsæt den iskolde hvidvin og champagnen.

Pil al den hvide hud af de sidste 2 citroner.

Skær dem i tynde skiver, der lægges i bowlen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Slush ice med jordbær og ferskenSLUSH ICE - Ferskner og jordbær er en dejlig blanding på en varm dag
• Grape og lime cocktailCOCKTAIL - Hvis du ikke bryder dig om smagen af ren grapefrugt- og limesaft, kan du i...
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os