Logo

Gløgg ekstrakt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 vanilie stænger
5 hele muskat nødder
5 kanel stænger
1 spk hele nelliker
1 spk kardemomme
1/2 l snaps
1/2 l portvin
1 øl
200 g sukker

Sukker og øl bringes i kog, muskat nødder flækkes i 3-4 dele.
Alt blandes i et glas og trækker mindst en uge, vend glasset dagligt.
brug 2,5 dl ekstrat til 1 fl vin.

Tips:
Der kan hældes mere snaps og portvin på krydderierne, så kan det stå og trække til næste år.

 

Hanne Stender

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her