Logo

Imperial punch -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

- stammer fra vore bedsteforældres tid, men er nu på mode igen.

Her til 6-8 personer.

 

1 l vand

1/2 stang vanilje

reven skal af 1 citron

1/4 stang kanel

reven skal af 1/2 appelsin

saft af 4 citroner

5 appelsiner

1 frisk ananas

2 1/2 dl arrak

1/2 fl. hvidvin

1/2 fl. champagne

 

Bring vandet i kog.

Skær vaniljen igennem på langs og læg den i gryden sam­men med kanel.

Lad det trække 15 minutter ved svag varme.

Vandet afkøles lidt - fisk vanilje og kanel op - og hældes i en punchebowle.

Skræl appelsinerne meget fint og skær dem i skiver.

Fjern kærnerne.

Tilsæt appelsin- og citron­skal samt citronsaft.

Skræl den friske ananas, fjern den hårde midterrib­be og skær frugten i ski­ver, som deles i 4 stykker.

Læg appelsin og ananas i punchen, der stilles til af­køling.

Lige før serveringen til­sættes arrak, hvidvin og champagne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her