Logo

Norsk jordbærrom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 1/2 kg. jordbær
7 1/2 dl. hvid rom
750 g. sukker
 
De rensede jordbær fordeles i to store rene henkogningsglas og rommen
hældes over dem.
Glassene lukkes omhyggeligt med låg, gummiringe og klemmer.
De står 1 døgn, så åbnes de og de 750 g. sukker fordeles i glassene, som
lukkes igen.
De rystes godt i flere dage, flere gange om dagen, til sukkeret er helt
opløst og forsvundet.
Så hældes de gennem et klæde og kommes på rene flasker som proppes
og lakeres og lagres.
Bærkvaset kommer vi tilbage i henkogningsglasset som lukkes tæt, for
senere brug i desserter (æblekager) eller til konfektlavning.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her