Logo

Punch au lait chaud

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(2 krus)
 
4 dl økologisk mælk
2 spiseskefulde økologisk rørsukker
1 stang vanille, hvor kornene er anvendt til andet formål.
1 dl god, brun rom.
 
Varm sukker, mælk og vanillestang op til kogepunktet.
Hæld 5 cl rom i hvert krus op top op med mælken.
 
Tips: Gem altid vaniliestængerne i et patentglas med sukker. Det giver også vanillesmag til sukkeret.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.245 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her