Logo

Slotspunch -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

Personer: 6-7

 

4 dl (300 g) sukker

5 dl vand

1 fl. rhinskvin

2 dl rom

8 stykker sukker

 

Opløs 4 dl sukker i 5 dl kogende vand.

Hæld vinen ved og hold det varmt; det må endelig ikke koge.

Varm rommen op.

Læg sukkerstykkerne på en stor ske, der dyppes i den varme rom.

Hæld den overflødige rom af skeen og antænd sukkeret.

Når flammerne er ved at dø hen, hældes resten af den varme rom over.

Dyp skeen i punchen.

Slotspunch skal serveres varm.

Den er ret stærk!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her