Logo

Grønlandsk kaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Friskbrygget kaffe
2 dele whisky
2 dele kahlua
1 del Grand Marnier
et par spiseskeer flødeskum

Hæld whiskyen i et rummeligt glas. Varm den over en spritflamme, antænd den kort, sluk med en kop kaffe. Tilsæt kaluha. Top med flødeskum.

Hæld Grand Marnier op i en sauceeske og varm det over spritflammen.

Når det er antændt hældes det over flødeskummen.

Kunsten er at trække den brændende stråle (nordlys) så lang som mulig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her