Logo

Varm chokolade Zabaglione

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 æggeblommer
150 g. sukker
3 spsk. kakao
2 dl. Marsala
Flormelis til pynt

Æggeblommer og sukker piskes sammen i en varmefast skål, indtil sukkeret er opløst.
Kakao og Marsala tilsættes og skålen sættes over et varmt vandbad. Med en elektrisk håndpisker piskes blandingen indtil den er tyk og skummende.
Blandingen hældes hurtigt i høje glas, pyntes eventuelt med flormelis og serveres.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.079 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her