Logo

Ananas flip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille frisk ananas

2 tsk. sukker

2 cl Bacardi rom

2 cl Marsala

1 æg (hvide og blomme)

angostura

knust is

champagne

 

Skær toppen af den friske ananas og tag frugtkødet ud af skallen.

Fjern den inderste træede del.

Purer ananaskødet i en blender.

Pres det gennem en fin sigte og hæld det tilbage i blenderen.

Tilsæt de øvrige ingre­dienser, undtagen cham­pagnen.

Blend det et øje­blik.

Fyld den udhulede ananas halvt op med den knuste is.

Hæld drinken over og fyld op med champagne.

Ananas flip serveres med sugerør.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her