Logo

Angel's Kiss 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1,5 mål kakaolikør
3 stænk fløde
1 cocktailbær
 
Kakaolikør kommes i et likørglas.
Fløden skænkes forsigtigt over bagsiden af en kaffeske over likøren, så fløden langsomt glider ned og flyder ovenpå.
Cocktailbærret sættes på en tandstik, der anbringes på tværs over glasset.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her