Logo

Ferskendrik

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 halve ferskner (fra dåse)

2 kugler vaniljeis

2 cl Cointreau

champagne

 

Hæld saften fra fersknerne og skær dem i små ternin­ger.

Kom vaniljeisen i et højt glas og læg ferskenstyk­kerne over.

Hæld Coin­treau ved og bland det let med en ske.

Fyld op med champagne.

Ferskendrik serveres med sugerør og ske.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.025 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her