Logo

Ananasbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 dl frisk ananas
4 dl vodka
1 dl sukker
 
Køb så store ananas som du kan finde, da det giver mest kød.
Frigør kødet og bland med vodka.
Lad det stå 1 uge.
Filtrer og pres så meget saft fra ananassen som muligt.
Filtrer et par gange indtil væsken er nogenlunde klar.
Tilsæt sukker efter smag.
Ananassaft kan tilsættes, hvis man ønsker mere smag.
Lad det stå 1 måned.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.406 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her