Logo

Blåbærlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
450 g friske blåbær
7 dl vodka
350 g sukker
 
Rens blåbærrene.
Læg dem i et syltetøjsglas og tilsæt alkohol.
Luk glasset og ryst glasset flere gange om dagen den første uge.
Senere sjældnere.
Skal stå i 3-4 uger.
Filtrer blandingen og tilsæt sukker.
Ryst til det er opløst.
Lad stå i ca. 3 måneder.
Filtrer igen og sød evt. med mere sukker.
Kan hældes på flaske og bør lagres 3 måneder til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her