Logo

Hyldebærlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 1/2 l hyldebærsaft
500 g sukker
1 fl. rødvin
1 fl. rom
 
Hyldebærsaft og sukker koges sammen, og køler af.
Vin og rom blandes i.
Trækker til min. dagen efter.
Hældes på rengjorte flasker og nydes til dessert eller til kaffen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.595 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her