Logo

Æggecognac -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Drinks billede

10 æggeblommer

2 stænger vanilje

6 dl (500 g) sukker

1 l cognac

 

Rør æggeblommer, vanil­jekorn og sukker til en luf­tig, skummende ægge­snaps.

Det tager 10-15 mi­nutter med en el-pisker.

Sukkeret skal være fuld­stændig opløst.

Hæld cognacen i i en tynd stråle, mens der piskes på laveste trin.

Lad æggecognacen stå ca. 5 minutter.

Derefter pi­sker man igen, til likøren er tyk.

Den må ikke skum­me for meget.

Hæld æggecognacen på en køn flaske.

Den kan drikkes straks.

Ryst flasken før der hæl­des op.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os