Logo

Æggepunch (2 liter)

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 flasker Rosechatel Blanc
6 æg
2 dl. Flormelis
1 dåse dybfrossen grape- el. appelsinjuice
1 citron

 

Champagneglas

 

Pisk æg og sukker. Hæld den optøede juice i under omrøring. Tilsæt vinen lige inden serveringen sammen med isterninger og citronen i tynde skiver.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os