Logo

Øl eventyret fortsætter...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Allerede det første år efter åbningen af Nørrebros Bryghus har mere end 50.000 besøgende spist i restauranten - i gen­nemsnit mere end 150 personer om dagen. Nørrebro Bryghus blev udtryk for kvalitetsøllets foreløbige renæssance, og med Claus Meyers ord "nok så meget historien om det nordiske køkkens gen­rejsning. De sidste 50 år er øllet ellers gradvis forsvundet ud af den danske måltidskultur. "
Nørrebros Bryghus er sammen men en række nye restaurationsbryggerier, der ligeledes laver mad på eget kvali­tetsøl, en udfordring for vinens mono­pollignenede status som danskernes foretrukne måltidsdrik. Det drejer sig bl.a. om Fur Bryghus på Fur, Søgaards Bryghus i Aalborg, Flakhaven Bryghus i Odense, Skovlyst i Hareskoven ved København, Brewpub i København, Gourmetbryggeriet i Roskilde. Alle hus­bryggerier med egen restaurant.
I alt 28 hus- eller mikrobryggerier har siden år 2000 sendt sublimt håndbryg­get øl ud til de danske forbrugere, åg vi kan forvente, at mindst et nyt mikro­bryggeri vil åbne hver måned i de kom­mende to år. Danmark har igen fundet sine rødder - Danmark er nu igen et af verdens vigtigste øllande - målt pr. ind­bygger!
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os