12 Stk. Hugget Sukker
2 dl. Cognac
2 dl. Orange Likør
½ Kg. Friske Jordbær eller Grønne Druer
3 fl. Apollinaris
6 fl. Tør Champagne
1 Isblok
6 Appelsin Skiver
Store glas
Stil Champagne og apollinaris til afkøling. Læg det hugget sukker i en Punch Bowle (eller i 2 hvis det ikke rækker). Hæld Cognac og Orange Likør over. Lad det stå og trække et kvarter.
Skyl Jordbærrene. De skal eventuelt halveres hvis de er for store. (Hvis man bruger Druer skal de vaskes, halveres og alle kærner skal fjernes). Læg frugten ned i Bowlen og vend den rigtigt i lagen.
Lige før serveringen lægger man en stor firkant is (ca. 1 liter) eller en pyntet isring ned i Bowlen og fylder op med apollinaris og champagne. Punchen skal serveres straks, i store glas. Læg en hel skive appelsin i hvert glas og sørg for, at der også kommer Jordbær eller Druer i.