Logo

Anderledes gløgg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Anderledes gløgg

# Ingredienser

1 flaske medium hvidvin fx en let Frascati vin
1 dl. lys portvin
1 dl. vand
2 cm frisk ingefær
2 stænger kanel
6 hele kardemomme
2-3 spsk akaciehonning
150 g valnødder
100 g lyse sultanas rosiner
evt. lidt appelsinfileter

* Tilberedning

Kom vand, hakket ingefær, kanel og kardemomme i gryde, og lad det koge ca. 15 min.
Lad det trække natten over og si så.
Kom denne ekstrakt i hvidvinen med honning og portvin, og varm op til lige under kogepunktet.
Server straks med sultanas, valnødder og appelsinfileter.

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv DrinksSpiritusKolde drikkeVarme drikkeVin QuizBowle/punchSnacksDrikkeviserAlkohol testTøm barskabet

 
Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.888 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her