Logo

Angostura

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Angostura er en bitter, der er fremstillet af forskellige krydderurter.

Bitter bruges især som smagstilsætning i cock­tails.

Mange steder bruger man også at komme angostura i en snaps.

Der findes andre former for »bitter«, som f.eks. orange bitter, der frem­stilles i Sevilla af bitre appelsinskræller.

Der findes et utal af bitte­re, både danske og uden­landske, to af de mest kendte er de italienske, Campari og Fernet Bran­ca, der dog også bruges som aperitifs.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her