Logo

Arrak punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arrak punch


til 8-10 personer


# Ingredienser 

3/4 l rom

1/2 l arrak

6 dl (500 g) sukker

skal af 1 citron

1 stang vanilje

3/4 l mælk


* Tilberedning 

Hæld rom og arrak i en gryde.

Tilsæt sukker, citronskal og den flækkede vanilje­stang.

Varm det op - det må ikke koge.

Varm mælken op i en an­den gryde.

Den må heller ikke koge.

Tag begge gryder fra var­men og hæld mælken i spiritussen.

Fisk vanilje­stang og citronskal op.

Pisk i punchen, til den skummer.

Det er nemmest med en el­pisker.

Arrak punch serveres i små puncheglas.


✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv DrinksSpiritusKolde drikkeVarme drikkeVin QuizBowle/punchSnacksDrikkeviserAlkohol testTøm barskabet

 
Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her