Logo

Bærlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Brug fx. ribs, tyttebær, rønnebær, sure kirsebær eller multebær
40% sprit
Sukker
 
Fyld et glas med bær, fyld sukker i og ryst til sukkeret er godt blandet
med bærrene.
Fyld op med sprit.
Lad det stå i et par måneder.
Vend glasset hver uge.
Hæld på flaske og nyd det.
Bærerne kan bruges i desserter med iskrem for eksempel.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her