Logo

Carmel Candy Apple

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
1/2 cup Apple schnapps (Pucker Sour Apple)
1/2 cup Butterscotch schnapps (Buttershots)
2 tblsp Triple sec
Mixing instructions:
All ingrediants should be freezer cold. Pour equal parts of the schnapps and stir in the triple sec.
Creator/contributor's comments:
The Carmel Apple is typically a "shot" drink. This variation makes a nice "sipper".
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her