Logo

Choko Caffè

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

friskbrygget kaffe
20 g pulver til varm chokolade
Pynt - Et lag af flødeskum
6 chokoladekugler
 
Kom 20 g pulver til varm chokolade i et glas/krus.

Hæld friskbrygget kaffe i og rør, indtil chokoladepulveret er fuldstændig opløst.

Tag flødeskummet og dæk kaffens overflade helt.

Knus chokoladekuglerne ovenpå fløden.

Server straks.

Tips:
Erstat chokoladekuglerne med friskreven chokolade eller drys med stødt kanel i stedet for chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her