Logo

Coffee & chocolate flip -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Artikel billede

1 æg

1 tsk sukker

2 cl cognac

2 cl Kahlua

1 tsk pulverkaffe

3/4 dl piskefløde

revet chokolade til pynt

 

Del ægget og pisk hviden let i en skål, til den skummer.

Pisk æggeblommen med sukker i en anden skål.

Varm forsigtigt cognac, Kahlua, pulverkaffe og fløde i en lille gryde.

Lad flødeblandingen køle af og pisk ægge­blommen i. Tilsæt ægge­hviden og hæld det frem og tilbage mellem to glas, til drinken ser ensartet ud.

Hæld den i et højt glas med groftknust is og pynt med chokolade.

 

Tips: Drambuie kan bruges i stedet for cognac, det giver en mindelse om honning, og så udelades sukkeret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her